tiistai 15. toukokuuta 2012

Viimeistelytreenit (?)

Tänään olisi ollut kesäkauden ensimmäiset treenit ulkokentällä, vaan jollakinpa oli überpitkä työpäivä... :( Mutta olihan sitä kentälle päästävä :) Eli töistä vauhdilla kotiin, vaatteiden vaihtoon, treenireppuun jääkaapista nakkeja ja koira matkaan. Niinpä sitä ehdittiin "hiukan" myöhässä kentälle. Ja kyllä kannatti! Tuo ihana Onni-onnekas saa minut aina niin hyvälle tuulelle treeneissä, että tietää tulleensa oikeaan paikkaan oikeassa seurassa :) Ja kyllä kuule unohtuu työasiat!

Otettiin siis lyhyet viimeistelytreenit (?) ennen sunnuntain koetta. Koe on meidän treenikentällä, emmekä ole siellä ehtineet vielä tälle kesälle tokoa treenailemaan. Ensin otetttiin iso ryhmäpaikallamakuu, kun muutkin olivat vielä paikalla. Ennen maahanmenoa Onni oli rauhaton, kun en edes ehtinyt ottaa oikeastaan mitään alle, vinkui ja valui maahan. Jäi kuitenkin nätisti makaamaan, eikä mielestäni piippaillut. En toki muistanut kysyä lähempänä olleilta, että kuuluiko mitään...

Sitten ruutua. Ensimmäinen ruutuun lähetys kyllä onnistui pitkältä matkalta todella vauhdikkaasti ja hyvin, mutta pysäytys ei... Eli Onni jäi pyörimään ruutuun ja etsimään palkkaa. Miten minusta tuntuu, että jätetään palkka ruudusta taas vähän vähemmälle ja palataan näyttöruutuun. No, kävin hakemassa Onnin pois ruudusta ja otettiin lähetys ruutuun uudestaan. Tällä kertaa Onni oli kuulolla ja pysähtyi ruutuun heti käskystä ja meni ensimmäisellä (!) käskyllä maahan. Hieno koira :)

Tämän jälkeen otettiin käskytetysti luoksetuloa. Ensimmäinen stoppi meni hienosti, mutta maahanmenossa ahdistui kun koiria oli molemmilla puolilla eli meinasi tulla suoraan minun luokse. Keskeytin ja palautin seisomaan ekaan pysäytyskohtaan. Uusi yritys meni hieman paremmin, maahan mentiin toki vasta toisella käskyllä (ne toiset koirat...). Sitten liikuroituna vielä hyppynouto metallilla ja pelkkä metallinouto. Ensimmäisessä hyppynoudossa tipautti kapulaan maahan palautuksessa, joten otettiin liike uudestaan. Tällä kertaa täydellisesti :) Sen jälkeen pelkässä noudossa otti varaslähdön... Joo, vähän liikaa taas kierroksia :( Eli uusi yritys ja tälle kertaa sekin onnistui.

Eli ihan hyvin pikatreenit menivät, saa nähdä sitten miten meillä sunnuntaina menee... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti