maanantai 24. syyskuuta 2012

Viime viikon tokoilut

Laiska kausi jatkuu... eli viime viikkoon mahtui vaan yhdet varsinaiset tokottelut. Tällä viikolla meillä oli jopa ihan vetäjä ja saimmekin kivat erilaiset treenit :)

Eli molempien kanssa teimme pareittain toisen koiran kanssa ensin seuraamista ja sitten pareittain jääviä liikkeitä. Seuraamiset meni molempien kanssa aika ok, Onnilla meinasi kierrokset alkaa nousemaan jo odottelusta, mutta jätin vain palkkaamatta, niin kyllä ne kierrokset sieltä vähän tuli alas. Tony tonymaiseen tyyliin jätätti, mutta seurasi muuten varsin pätevästi.

Jäävät liikkeet olivat sekä ohjaajille että koirille kunnon kuunteluharjoitus! Onni oli yllättäin hereillä ja taisi tehdä kaikki asennot oikein, hienoa. Tonyn kanssa en ole ottanut istumista (enkä otakaan kunnolla ennen kuin meillä on se viimeinen 1-tulos avoimesta...), joten koirahan oli ihan pihalla "että mitä sinä mamma nyt oikein meinaat??". No, en jaksanut paljon korjailla edellä mainitusta syystä ;) ja kun muut jäävät olivat varsinkin todella hyvät.

Yksilöliikkeinä tein molempien kanssa noutoja: Onni sai hyppynoutaa ja Tony ottaa tasamaannoutoa. Onnin kanssa tein oikein tahallaan vinoja huonoja heittoja, että pääsen korjaamaan takaisintuloa hypyn kautta. Yhden varsin pätevän korjauksen sainkin aikaan, jonka jälkeen tuntui Onnilla syttyneen lamppu pään päälle. Toivotaan, että kokeessa ei tule enää palautuksia suoraan. Tonylla treenattiin jälleen palautusta, että koira tulisi kerralla perusasentoon eikä jäisi minun selän taakse pureskelemaan kapulaa... Nooo, taitaa olla meillä vielä pitkä tie käytävänä tämän kanssa ;)

Lopuksi tehtiin vielä paikalla oloharjoitukset. Kivat treenit, näitä lisää :) Kai sitä voisi kotitreenien suhteen aktivoitua enemmänkin, mutta ei ole vain saanut aikaiseksi. Ruokakupin kanssa lähinnä otetaan Onnin kanssa jotain pientä. Ja ollaan me vähän jumpattu kakejakin, läheltä ne menee hyvin, mutta jos menen liian kauas, tulee Onnilla liikkumista eteenpäin maahanmenoissa. Lisää treeniä. Vuoden ehkä viimeiset tokokokeet ovatkin sitten ensi kuussa, molemmilta on tilauksessa ykkösiä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti