perjantai 1. kesäkuuta 2012

Tämän viikon tokot

Kirjoitetaanpa nyt vielä muistin aikaan... Eli tiistaina meillä oli omat treenit kentällä. Onnin kanssa otimme luoksetulon pysäytyksiä. Tarkoitus oli terävöittää seisomista, kun Onni meinaa kisatilanteessa/pitkällä matkalla, jättää sen tekemättä. No, eipä saatu tätä ongelmaa treeneissä esiin, vaan Onni pysähtyi ihan näppärästi. Saatiin sitten toinen uusi virhe esiin... Eli Onni nousi aina maahan jätettäessä istumaan! Voi ärsytys. Sitten sitä aina palauteltiin ja hinkailtiin alkua uusiksi.


Tonyn kanssa sitten otettiin ihan uutena ruutua (en siis ole tehnyt vielä päätöstä ;) ). Tai ollaan me joskus kauan sitten otettu ruutua, mutta ei olla sitä ollenkaan treenattu, kun ajattelin lopettaa meidän tokot avoimeen. Kokeilin siis sitä minun teoriaa, että Tony kyllä painelee alustan kanssa ruutuun, koska osaa eteen-lähettämisen ja kosketusalustan. Ja oikeassa olin :) Parin läheltä tehdyn toiston jälkeen voitiin ottaa ruutuun lähetys ihan kisamatkalta ja hienosti meni. Eli tätä jatketaan :)

Lopuksi otettiin vielä paikalla makuu, johon otin Onnin mukaan. Tämä meni muuten hienosti, mutta meidän pikku herra jäi taas vaan maahan köllöttelemään tyytyväisenä, kun piti nousta istumaan. Tätähän virhettä harvemmin tulee treeneissä esiin, kisatilanteessa helpommin. Tultiin siihen tulokseen, että laitan Onnin jatkossa remmiin, että voin hiukan nykäistä jatkossa, jos ei meinaa nousta heti sivulle.

2 kommenttia:

  1. Kyllä olen kade tuosta ruudusta :D. Kyllä on Toni vallan pätevä :). Luoksetuloa on Dessin kanssa melko mahdoton saada toimimaan. Harjoitellaan silti vaikka huvituksen vuoksi vaan...:P

    VastaaPoista
  2. Tony on kyllä pätevä <3 Taitaa olla meidän tokouran jatko kiinni vain laiskasta ohjaajasta...

    VastaaPoista