torstai 5. heinäkuuta 2012

Voihan voi...

Eilen oltiin siis Vöyrillä yötokokokeessa, tuomarina Juha Kurtti, meille ei tällä(kään) kertaa tulosta, pisteitä 187. Tässä kootut selitykset:

Paikalla makuu 10: alussa odottaessa piippailivat kilpaa vieruskaverin kanssa, mutta lopetti heti, kun käskin maahan. Ilmeisesti rauhallinen paikalla olo.



Seuraaminen taluttimetta 9: oli minun makuun vähän liian etäällä, haukahti ekoja askelsiirtymiä aloitettaessa (miten niin liikaa kierroksia...), teki kaikki perusasennot (jee!!), toinen täyskäännös huono/teki voltin. Tuomari antoi kyllä söpöysterrieripisteitä, en toki valita ;) Ei tuntunut täydelliseltä seuraamiselta, mutta ei näyttänyt niin pahalta videolta.

Istuminen 9: istui, mutta ennakoi sen liikkurin käskystä, mitä ei ole koskaan ennen tehnyt jäävissä. Nuuski maata, kun palasin luokse, mistä tuomari huomautti.

Luoksetulo 5: piippaili kun jätin odottamaan. Otti varaslähdön luoksetulosta, ei pysähtynyt seisomaan, mihin annoin sitten turhaan toisen käskyn (tuomarikin huomautti, että ei kannata...). Maahanmenon teki.

Ruutu 0: lähti hyvällä vauhdilla ruutuun, mutta pysähtyi sitten juuri ennen ruutua ja palasi minun luokse :( Uusi yritys, mutta ei lähtenyt kuin pari metriä. Harmitti kyllä, sillä treeneissä ruutu on mennyt nyt tosi hyvin.

Hyppynouto 7: lähti hyvin hakemaan, toi kapulan pitäen kiinni laidasta, vähänkö jännitti, että se kolauttaa sen hyppyyn palatessa! Tiputti sitten kapulan minun viereen, mutta nosti sen ylös noutokäskyllä ja luovutti sen sitten, perusasento oli aika takana.

Metallinouto 10: täydellinen :)

Tunnari 0: odotti hiljaa vierellä tunnareiden laiton ajan, mikä oli edistystä! Mutta toi tietenkin väärän, ei edes haistellut kunnolla...

Kaket 5: liikkui eteenpäin ja toiseksi viimeisen istumisen valui heti maahan.

Kokonaisvaikutus 10: :) Tuomari tykkäsi meidän yhteistyöstä ja oli vaikuttunut Onnin tekemisen innosta. Käski laittaa yli-innokkuuden kuriin, niin tulee kuulemma hyvää jälkeä ja teemme monta muun rotuista kateelliseksi.

Pakkohan sitä on oltava pettynyt tulokseen, mutta paljon hyvää sieltä kuitenkin löytyi. Esimerkiksi kaikki perusasennot tehtiin ja se on paljon se! Piippailu ei ollut pahinta mahdollista laatua, mutta piippaili kuitenkin. Ihana poikkeus oli tunnarin hiljaisuus. Eli ehkä se tästä hiljalleen... Videokuvaa olisi kisoista, mutta en tiedä viitsinkö laittaa niitä julkisesti nähtäville, pitää vielä miettiä ;)

2 kommenttia:

  1. Vautsi, hienoja pisteitä mm. metallinouto ja istuminen. Harmi se ruutu tällä kertaa kun reeneissä kumminkin osaa. Onneksi olkoon vielä kokonaisvaikutuksesta :). Laita vaikka linkki faceen teidän videoon. Olisi kiva nähdä aussitokoa :P.

    Milloin meinaat mennä seuraaviin kisoihin?

    VastaaPoista
  2. Laitanpa videokuvaa, kun pääsen kotiin reissusta ;)

    Elokuussa on seuraavat kokeet: 8.8. mennään Vimpeliin kokeilemaan ja sitten ollaan molempien koirien kanssa piirinmestaruusjoukkueessa 18.8. (onkohan meillä huono taso seurassa, kun terrierit pääsevät aina joukkueeseen...).

    VastaaPoista