sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Kokkolan yötokokoe 7.7.

Käytiin sitten Kokkolassa yötokokokeessa 7.7. ja juu, olisi voinut jättää väliin... Tuomarina oli Allan Aula ja Onnin käyttäytyminen oli jotain aivan yllättävää. Eli kun yleensä meidän ongelmana on ylivire, niin nyt koira oli aivan flegmaattinen. En tiedä mikä siihen vaikutti: keskiviikon koe? kahden päivän helle? väsymys? Pisteitä saatiin siis huimat 113. Keskiviikon hyvä ysin arvoinen seuraaminen vaihtui hajujen perässä haahuilun kautta nollaan :( Eli ei sen suurempia analyysejä tästä kokeesta. Videolla taitaa olla myös taltiointia, mutta en ole viitsinyt katsoa niitä.

2 kommenttia:

  1. voihan nenä. Laahustaminen on ihan kamalaa ja se hajottaa kaikki liikkeet. Joskus tulee näitäkin päiviä, mutta siitä se taas kirkastuu. Teidän treenit on kuulostaneet niin hyviltä, että tämä oli varmaan vaan joku hetkellinen väsymyskohtaus. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. No, ehkä me selvitään tästä, varsinkin kun taisi olla Onnin eka kerta haahuilla hajujen perässä :) Uudet treeni- (ja palkkaus)suunnitelmat ovat tässä loman aikana hioutuneet ;)

    VastaaPoista