sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Kokeenomaiset treenit

Käytiin tänään sitten meidän treeniryhmän kokeenomaisissa treeneissä ja täytyy kyllä sanoa, että vaikka ei nyt ihan täysin mennyt niin putkeen, niin toivoa on :) Ei se voittajan ja evl:n ero niin hirveän suuri ole, että eiköhän me ihan realistisesti päästä kisaamaan evl:ssä ensi vuonna.

Otettiin kokeenomaisesti ensin paikalla makuu 3 min ja sitten istuminen 2 min. Koiria oli paikalla vain neljä, joten sen vuoksi tämä järjestys ja ajat. Paikalla makuu meni ihan jees, alussa vähän piippaili, mutta lopetti pian. Istuminen oli sitten varsin mielenkiintoinen... Istui kyllä koko ajan, mutta oli ollut ensimmäisen minuutin aika rauhaton ja teputellut etutassuja ja piippaili. Voi argh, tuo piippailu kyllä ärsyttää niin paljon, että...Yksilöliikkeistä otettiin sitten vain osa eli zeta, ruutu, metallihyppy, tunnari ja kaket.

Zeta meni sinällään aika hyvin, jos ei oteta huomioon yli-innokasta seuraamista ja sitten minun muutamia käsiapuja. Yksin treenatessa ei huomaa kaikki omia maneereita, mutta nyt täytyy kyllä alkaa kiinnittämään niihin tosissaan huomiota. No, kaikki asennot meni kuitenkin oikein ja minä jopa muistin ne! :) Sitten ruutu, lähti vauhdilla merkillä, pysähtyi käskystä, mutta istahti heti perään! Tuota ei olekaan ennen tapahtunut... Korjasin seiso-käskyllä seisomaan. Lähetys ruutuun meni hyvin, pysähtyi ja meni maahan heti käskystä. Loppukävelyosiokin meni hyvin. Vähänkö olin tyytyväinen, tässä on kyllä palaset loksahtanut kohdalleen melkein itsestään merkin ja ohjatun suuntien opettelun jälkeen. Metallihyppy oli täydellinen. Tunnarin otin sitten kyllä aika riskillä kuukauden treenaamattomuuden jälkeen, eikä näin jälkiviisaana oli kannattanut ottaa... koska pyllylleenhän se meni :( Viretaso oli heti alusta lähtien liian korkea ja piippaili, joten eiköhän sieltä tullut väärä. Eli viretila ja tunnari taas treeneihin vaan mukaan. Kaket tehtiin ihan täydeltä kisamatkalta, liikkui eteenpäin ehkkä noin 20 cm. Mikä on ihan minun toleranssin sisällä eli ihan hienot kaket ne oli, kaikki vaihdot tehtiin heti käskystä oikein.

Kaikesta huolimatta hyvät kokeenomaiset treenit, palkattomuus ei Onnia haitannut, viretila olisi toki saanut olla alhaisempi, mutta siihen olisi auttanut hiukan erilainen valmistautuminen. Mutta hei, ennen kaikkea meillä on toivoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti