perjantai 11. lokakuuta 2013

Treenailua... tai jotain...

Hahaa, kyllähän minä tiesin, että kirjoitusvimma laantuu jossain vaiheessa ja nyt se sitten koitti... Yhtä aikaa treenivimman alentumisen myötä. Ehkei pitäisi potea huonoa omaatuntoa, koska hyviä syitä (selityksiä?) löytyy useita. No, ollaan me koko lähes joka päivä jotain treenattu Onnin kanssa, ehkei niin systemaattisesti, mutta kuitenkin.

Viime viikonloppuna oltiin myös Räsäsen Riitan tokokoulutuksessa sunnuntaina. Riitta oli hyvä/tykkään paljon Riitan tyylistä, mutta ehkä se oli itselle enemmän sellainen reality check, että en tiedä, onko meistä koskaan kisaamaan evl:ssä :( Kyllähän me yhtä sun toista osataan, mutta kyllä meillä on yhtä sun toista puutepuolellakin. Ja jotenkin vaan tuli sellainen olo, että se puutepuoli on niin iso, että evl:stä ei kannata haaveilla. Inhorealismia? No, jatketaan pohdiskelua...

4 kommenttia:

  1. No höpö höpö nyt siellä :D. Teillähän on liikkeet niin hienosti tulossa, että ei mitään epäilystä ettettekö pääsisi starttaamaan myös EVL:ssä. Pahimmat liikkeethän teillä jo on kuosissa: tunnari ja ruutu sekä noudot. Loput on paljon helpompia oppia ja Onnihan oppii! Välillä vähän muuta ajateltavaa ja treenit tauolle (syysloma) vaikka viikoksi tai kahdeksi. Sitten varmaan jo syyhyätä päästä tekemään ;). Ja Onnikin ehtii kypsytellä jo opittuja asioita söpössä päässänsä. Nih! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos Mari kannustavista sanoista :) Ehkä se uskonpuute menee hiljalleen taas ohi ja mun pitää lakata vaan miettimästä asioita liikaa.

    VastaaPoista
  3. Kyllä menee ohi :)! Teette taas osissa jonkun liikkeen, niin ettei se kaadu niskaan kerralla. Sitten vaan muutama minuutti onnistuneita ja suunniteltuja treenejä päivässä, niin kumpikin jaksaa paremmin. Teillä on koko vuosi aikaa valmistella taas ensi kesää varten, eli no worries ja rennosti nyt vaan :). Meikä täällä vihreänä kateudesta kuule lukee teidän osaamista ja onnistumisianne. Ei me vaan osata tommosia oppia :)!

    VastaaPoista
  4. Kyllä tämä tästä taas :) Ehkä mä olen kuitenkin ahnehtinut tuon ohjatunkin kanssa, että heti kun tulee ongelmia/takapakkia, niin se masentaa. No, nyt on päässyt ja pääsee taas kohta hyvään ulkopuoliseen oppiin, niin itsekin oppii, miten nämä oikeasti tehdään ja miten ratkaistaan ongelmia. Ei mekään näitä liikkeitä ole ihan itsestään opittu!

    VastaaPoista