torstai 12. syyskuuta 2013

Treenailua

Omituista, tämän vuoden kisakausi on ohi ja minulla on ihan kauhea treenivimma päällä... Johtuisiko siitä, että nyt pääsee opettelemaan uusia liikkeitä ja treenikaveri on niin innokas ;) Eli ollaan sitten treenattu jotain lähes joka ilta, pääpaino on tällä hetkellä ohjatun noudon ja merkin alkeiden opettelussa. Jos tehtäisiin nyt kerrankin pohjatyöt perusteellisesti. Kaikkea muuta mahdollista, paitsi sitä tunnaria, siitä meillä on kuukauden tauko, ollaan myös otettu. Lupasin jossain vaiheessa hiukan päivitystä meidän evl-liikkeiden tasosta, tässä sitten sitä liikkeittäin:

- paikalla istuminen: ei olla treenattu paljon. Tarvitsee vahvistusta, että oikeasti istutaan eikä valuta maahan makaamaan.

- paikalla makuu häirittynä: vähän otettu, mutta ei pitäisi tuottaa ongelmia.


- seuraaminen: se meidän murheenkryyni :/

- zeta: ei ongelma, vahvistusta vain käskytysten kuunteluun, että tekee oikean asennon.

- luoksetulo: tarvitsee vahvistusta pysäytyksiin, muutenhan tämä ei suuresti eroa voittajaluokan luoksetulosta.


- ruutu: merkille meno on otettu vasta nyt treeniohjelmaan, tehdään pohjatöitä Mujusen ohjeiden mukaan. Meno merkille vauhdikas, eikä tuota ongelmia, nyt keskitytään lähinnä siihen, että pysähdyskohta on oikea eli seisoisi suoraan minua vasten. Jo viime talvena otettiin jonkin verran lähetyksiä merkiltä ruutuun niin, että minä seisoin edessä > tarvitsee vahvistuksia ja toistoja.

- ohjattu nouto: sama kuin ruudussa eli tehdään nyt kunnolla merkin alkeita joka ilta samoin kuin lähetyksiä oikealle tai vasemmalle. Kapulat ei vielä mukana, vaan lähetän namikupille. Edetään rauhassa hitaasti tämänkin kanssa :)

- metallihyppy: ei ongelmia :)

- tunnari: nyt ollaan kuukauden tunnaritauolla, viimeeksi saatiin kokeesta se kymppi, että pakko se on uskoa, että kyllä me pystytään tekemään tämä koetilanteessa :) Talvikaudella tullaan keskittymään onnistuineisiin tunnareihin eli treenataan tunnaria vähän, mutta onnistuneesti.



- kaket: eroaa voittajasta vain pitemmällä etäisyydellä, lisätään sitä nyt ensi kotitreeneissä ja sitten katsotaan miltä tämä alkaa näyttää treenihallilla. Takapalkka magneettina pitkästä aikaa muistutuksen vuoksi.

Ensi viikolla alkaa sitten myös Välimäen Leenan evl-nettikurssi! :) Vähänkö odotan sitä jo innolla!

(kuvat tokokokeesta 2.8.2013)

3 kommenttia:

  1. Ooo, hyvältä näyttää jo liikkeet! Nettikurssi kuulostaa mielenkiintoiselta, mistä keksit?

    VastaaPoista
  2. Se voi:n ja evl:n ero ei olekaan niin suuri, onneksi ;)

    Joskus surffatessa netissä löysin Välimäen sivut ja sitä kautta tuon nettikurssin, Leenaa on kehuttu paljon, joten täytyy kokeilla tätä, kun muuten Leenan kursseille on niin pitkä matka.

    VastaaPoista
  3. Meillä muuten tuo istuminen tuottaa ongelmia. Dessi valahtaa aina makuulle, eikä jaksa istua. Täytyy yrittää palloa takapalkkana ja sitten isot riehumiset, että jaksaa odottaa innoissaan. Kokeessa sitten kun ei ole palkkaa, niin varmaan valahtaisi. :)

    VastaaPoista