maanantai 11. joulukuuta 2017

Vuoden 2017 yhteenveto

Kun messukeskuksen näyttelyviikonloppu on ohi, voidaan tehdä jo yhteenveto kuluneesta vuodesta.

Tony:
Terveyttä olisin suonut enemmän, mutta vanhojen miesten vaivat eturauhasineen ja pissaongelmineen alkoivat vaivaamaan ja voinpa kertoa, että meillä ei ole pahemmin mattoja lattialla... Muuten Tony olisi ensimmäisenä lähdössä treeneihin! Tärkeimpiä tehtäviä kuitenkin on nykyään syöminen (!!), nukkuminen ja kainalohyyrylöinti.

Metka:
Kulunut vuosi olikin meille aivan loistava! Nämä eivät ole nyt tärkeysjärjestyksessä, vaan ennemminkin aikajärjestyksessä, koska näiden arvottaminen on todella vaikeaa.

Ensimmäinen suuri asia meille oli rally-tokon SM-kisoihin pääsy joukkeena ja itse kisoihin osallistuminen! Oma tulos oli suoraan sanottuna huono, mutta joukkueena meidän kokonaissijoitus oli viides. Hauskinta oli melkein treenaaminen näihin kisoihin :)

Aussierkkari ylitti sitten kaikki meidän ennakko-odotukset. Australialainen tuomari Graham Nolan tykkäsi Metkasta ja sijoitti sen kokonaisuudessa urosten kolmanneksi! Jotta tässä ei ollut vielä kaikki, Metka oli mukana myös voittaneessa Melukylän-kasvattajaryhmässä ja isänsä (Melukylän Älyn Häly) voitokkaassa jälkeläisryhmä. Kerrassaan hieno päivä loistavassa seurassa!

Erkkarin jälkeen meillä olikin rally-tokopainotteinen viikonloppu. Ensin lauantaina voitettiin rally-tokon australianterriereiden rotumestaruus Vöyrillä ja sitten sunnuntaina saatiin Sievissä RTK3!

Lokakuun lopussa suuntasimme näyttelyyn Seinäjoelle tavoitteena ei muuta kuin valioituminen... Toinen serti oli tullut jo kesällä Oulusta. Reissu kannatti ja niin Metkasta vaan tuli Suomen muotovalio! Meidän suurin tavoite ehdottomasti näyttelyrintamalla.

Kun aika käy pitkäksi, niin uusia tavoitteita voi aina lisätä. Varsinkin kun emme päässeet kesällä mukaan oman seuramme piirinmestaruusjoukkueeseen... Marraskuussa kävimme mutkan Ilmajoella ja saimme 1-tuloksen alokasluokasta.

Todella tyytyväinen siis tähän vuoteen! Paremmin ei olisi voinut mennä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti