tiistai 5. helmikuuta 2013

Vuoden tokoaussi!

Hieman yllättäin, vuoden 2012 tottelevaisimmat aussit löytyy jälleen meiltä! Tai no, onko se nyt yllätys, kun muut eivät ole toimittaneet seuralle tuloksiaan... Tai voihan sitä aina ajatella, että ovat säikähtäneet meidän tulostasoa ;) Eli jo viidettä kertaa ykköspokaali tuli meille, voiton vei tällä kertaa kolmatta kertaa Tony! Toisena sitten Onni, joka on voittotittelin saanut jo kahdesti.

Tänä vuonna me jätetään mahdollisuuksia muillekin eli näin julkinen "lupaus", että voittoa ei meille tältä vuodelta tule! Tony kisaa vain sen yhden avoimen kisan, että saa TK2:n ja Onnin tuloskunto on suuri arvoitus ;)

Kunniaplakaatit jaetaan lauantaina Helsingissä aussikerhon vuosikokouksessa, jonne minäkin suuntaan etelä-Pohjanmaan aussiharrastajien kimppakyydillä. Tämmöinen sitä ilmeisesti saadaan taas, mutta tuoreemmaalla vuodella:

(huom! plakaatti ei ole vessan seinässä vaikka siltä vähän näyttääkin ;) )

4 kommenttia:

  1. Wautsi ja onnea mestareille!!! Tollasta palkintoriviä käy kyllä kateeksi :). Katotaas jos mekin päästäis tokokehään tänä vuonna :P.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ps. Hitsi kun me ei omana vuonna saatu mitään palkintoa. Se olikin se ainoa vuosi kun niitä ei annettu. Just my luck!

      Poista
  2. Kiitos! :)

    Niin ja molemmiltahan löytyy omat voittoplakaatit aginkin osalta. Kiva, kun näistä jää joku muisto. Vielä kun saisi ne laitettua vaikka seinälle...

    Kisoihin nyt vaan! Että saadaan välillä muitakin voittajia, meille voi olla, että tämä on viimeinen. Vähänkö haikee olo...

    VastaaPoista
  3. Juu luvataan yrittää :) ja jos sinne terrieritokoonkin tähtäis (en lupaa varmaksi kyllä ;))

    VastaaPoista