tiistai 25. marraskuuta 2014

Loppuvuoden rally-tokot

Niinhän sitä iski totaalinen kirjoituslaiskuus vaikka nettiyhteys palasi toimintaan... No, tässä pikapäivityksenä tämän vuoden viimeisten rally-tokokisat ja pari videota.

13.9. Seinäjoki A + B kisat:

Oltiin alun perin peruutuspaikoilla neljä ja viisi koirien kanssa... Kisa-aamuna sitten soitettiin klo 8., että nyt olisi yksi peruutuspaikka, tuletteko! Ei siinä muuta kuin tavarat kasaan ja Seinäjoelle. Onneksi olin edellisenä iltana "ihan kaiken varalta" valmistautunut lähtöön.

Molemmat kisat otin Onnin kanssa, koska kun näin B-radan, en voinut todeta kuin, että ei ole Tonyn rata... Onnille tulokseksi radoilta 95 ja 96 pistettä ja molemmilla kerroilla sijoitettiin toisiksi. Pistelaput on jossain paikassa x, joten en jaksa listata virheitä, vaan saatte sen sijaan tyytyä videoihin :)



2.11. Aussien rally-toko -mestaruuskisat Seinäjoella

Tänne sitten päästiin molempien kanssa, kun aussit kuuluivat etusijalla oleviin :) Tony pääsi ekaa kertaa kokeilemaan avointa luokkaa ja kyllä meinasi tulla hiki... Tony nimittäin päätti yht'äkkiä, ettei osaa tulla eteen ja kuka sitä nyt istumasta seisomaan nousisi, kun ei ole namia tarjolla... Mutta hei, häntä heilui koko ajan ja oli kyllä elämäniloinen suoritus! Ihmeiden aika ei ollut ohi, vaan saatiin juuri ja juuri hyväksyttyyn tulokseen riittävät 70 pistettä!


Onni-ihanainen taas oli kuin itse täydellisyys ja naputti tasaisella suorituksella 95 pistettä. Ja sai sen myötä koulutustunnuksen RTK2 ja voitti aussien rally-toko -mestaruuden! Lisäksi sijoittui vielä toiseksi koko avoimessa luokassa.


23.11. eksyin sitten rally-toko -koetoimitsija-kurssilla Kokkolaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti