perjantai 10. lokakuuta 2014

PM2

Hieman on ollut päivitykset jäässä, kun tuo meidän kotiyhteys on hidastunut aika dramaattisesti eikä rikkinäistä osaa ole saatu... Miten se sanonta menikään, että suutarin lapsella ei ole kenkiä? Tässä kuitenkin se "tärkein".

27.9. kisattiin Pietarsaaressa tokon piirinmestaruuksista ja Onni otti osaa sekä joukkuekisaan että yksilökisaan. Tuomarina oli Veijo Kinnunen. Teimme meidän piste-ennätyksemme evl:ssä eli 221 pistettä ja 3-tulos. 2-tulos jäi vain siis kolmen pisteen päähän, että vähän jäi hampaankoloon... ;) Joukkuekisassa meidän joukkueemme sijoittu sitten toiseksi ja Onni oli yksilökisassa myös toinen. Eli jos viime vuonna vedettiin pm-kisoista kolmoisvoitto, niin nyt tyydyttiin vaan kahteen kakkossijaan. Ei vaiskaan, olen erittäin tyytyväinen meidän tulostasoon ja joukkueeseemme. Parhaamme tehtiin ja tähän se riitti :)


Yksityiskohtaisemmat pisteet ja vaikkapa videokuvaa, kun saadaan atk-yhteydet taas pelittämään kunnolla...

2 kommenttia:

  1. Hyvä Minna ja Onni!!! Mitäs te pk-koirakot siinä palkintorivissä :D. On se aina yhtä mahtavaa lukea EVL (!!!!!) -tuloksista :D :D :D. Niiiin superia :). Go aussit!

    VastaaPoista
  2. Noi on itse asiassa meidän joukkuekavereita kuvassa :) Tai Onnin naispuoleisia bodyguardeja ;D

    VastaaPoista