sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Jälleen rally-tokoepiksissä Seinäjoella

Viime viikonloppuna oli jälleen rally-tokoepikset Seinäjoella. Ilmoitin molemmat koirat tällä kertaa sekä aloon että avoimeen luokkaan, kun sain tällä kertaa kepon mukaan. Ja olipa taas tällä kertaa suoritukset :D ehkä voisi jo tosissaan alkaa treenaamaan...

Ensin oli vuorossa alokasluokka ja Tony. Intoa ja virtaa kyllä piisasi tarkkuuden hinnalla :) Video puhukoon puolestaan, videolla kuuluva röhkintä kuuluu myös Tonylle. Tonylle radasta 82 pistettä.


Onni oli sitten Tonyn jälkeen, mä sabotoin taas Onnin suoritusta (unohdin itse yhden istumisen...), jonka ansiosta nollattiin yksi kyltti. Onnille 86 pistettä.


Sitten avoin, Tony sai taas aloittaa. Menohan oli taas iloista, mutta perusasiat ihan hukassa... Tony teki aivan omiaan käännöksissä, joiden ansiosta nollattiin kaksi kylttiä. Kokonaispisteitä meille 67. Perusasiat pitäisi nyt ottaa hanskaan Tonyn kanssa ennen kuin meidän kannattaa haaveilla avoimesta luokasta.


Onni päätti sitten avoimen luokan ja voi kyllä meille sopii paremmin tuo ilman remmiä tekeminen! :) Kaikki meidän pistevähennykset saatiin ekalta kyltiltä, kun jostain syystä Onni ei halunnut tulla eteen?! Saldoksi 93 pistettä ja toinen sija avoimessa luokassa.


2 kommenttia:

  1. Ei hitsi toi on niin makeen näköstä toi teidän tekeminen :D. Mä hihittelin täällä Tonyn loikkia ja hännän vispausta ja Onnin sähäkkää reagointia. Voih, on ne niin söpöjä kun ne tekee niin innolla :)!

    VastaaPoista
  2. Joo, onhan se kiva, että intoa piisaa :D Joskus vaan toivoisi sitä keskittymistä ja tarkkuutta vähän enemmän... No, ehkä parempi näin päin ;)

    VastaaPoista