tiistai 27. elokuuta 2013

Treenejä

Mitä sitä ollaan sitten tehty viimeiset viikot... VOI1:n jälkeen fiilikset on kyllä ollut aika huikeat :) Sen jälkeen piti kuitenkin ryhdistyä ja aloittaa arki. Tokon piirinmestaruuskisat ovat nimittäin 31.8. Vöyrillä, Onni osallistuu joukkuekisaan voittajassa ja Tony avoimessa. Palattiin siis normaaliin treenirytmiin eli jatkettiin iltatreenejä kotona.

Onnin kanssa huomasin heti, että tunnarissa ei saa pitää liian pitkiä taukoja. Se ei nimittäin ole meillä vielä niin varma liike, että se sitä kestäisi. Jouduin palamaan hieman takaisin eli ottamaan taas nameja reilusti tunnareiden joukkoon, sitten jaksettiin taas haistella. Nyt ollaan tehty tunnari muutama kerta kokeenomaisemmin treeneissä ja ei... Onni kyllä löytää omansa heti, mutta sitten pitää alkaa haistelemaan muita ja käyttää niitä suussa, tuo sitten sen oikean kyllä minulle. Hirveän vaikea miettiä, miten tuota nollaisi/palkkaisi ym. Ja on kyllä hirveän turhauttavaakin :( No, lisää treenejä ja enemmän tunnareita häiriössä/niin, että Onnin kierrokset nousevat, koska varsinkin silloin tulee näitä muita viritelmiä.

Piti sitten tänäkin aamuna ennen töitä ottaa yksi tunnari kotipihalla. Hyvin meni, oma tuli erittäin määrätietoisesti! Lisää onnistumisia nyt vaan alle, niin eiköhän se tästä :)

Muuten ollaan pihatreeneissä otettu suunnilleen kaikkia liikkeitä, pikkaisen olen pähkälöinyt luoksetulon ensimmäisen pysäytyksen kanssa. Se ei nimittäin missään nimessä ole hyvä. Kokeilen jo palaamista käsimerkkiin, mutta siitä tuli todettua kokeenomaisissa treeneissä, että ei toimi.


Tonykin on ollut ihan intopinkeenä, kun on päässyt urakalla treenaamaan :) Tonyn kanssa luoksetulon pysäytykseen vaihdoin suullisen merkin käsimerkkiin ja vaihto näyttäisi toimivan jopa kokeenomaisesissa treeneissäkin. Että pidetään nyt sormia ristissä... Muuten ollaan otettu perusjuttuja, noutoa ehkä vähän enemmän ja eri virityksillä. Nyt toimivimmalta näyttää noutokapulan vaihto palloon, mutta saa nähdä miten sen kanssa käy koetilanteessa, kun ei näe palloa kädessä...

Piirinmestaruuskisojen jälkeen alamme sitten Onnin kanssa tosissaan treenaamaan evl:n liikkeitä, suurin osahan siellä on samaa, mutta opittavaa on edelleen. Ilmoittauduin Välimäen Leenan evl-nettikurssillekin, että katsotaan, jos saataisiin sieltä hyviä treenivinkkejä. Pitääkin jossain vaiheessa kirjoittaa päivitys meidän evl-liiketilanteesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti