maanantai 22. huhtikuuta 2013

Taas tunnarihehkutusta!

Käytiin eilen ottamassa kokeenomaiset treenit hallilla Hilkan kanssa. Muitakin piti olla tulossa, mutta eivät sitten syystä tai toisesta selvinneet hallille asti.

Aloitettiin paikalla ololla, Onni piippaili taas alussa odottaessa liikkeen alkua, hiljeni hyvin, kun pääsi "töihin". Sitten otettiin putkeen kaikki yksilöliikkeet, palkkasin vain ennen ja jälkeen tunnarin, tässä kommentit liikkeittäin:

- seuraaminen: öhöm, nolon huonoa... Erkani seuraamisessa, perusasentoihin tuli viereen, askelsiirtymät aika ok. Koko koira vähän kuutamolla?
- liikkeestä istuminen: ei meinannut lähteä mukaan, toistelin vissiin liikaa alussa liikkeen nimeä? Seuraaminen huonoa, mutta istui!
- luoksetulo: hiukan ennakoi ensimmäistä pysähtymistä, mutta ei paha. Toinen pysähdys tosi hyvä, välien vauhdit olivat suunnilleen samanlaisia.
- ruutu: oli taas eka hukassa... piti mennä tarkistamaan laidalla ollut hyppy. Uusintalähdöllä meni hienosti ruutuun, loppu aika ok, seuraamiseen tulo olisi saanut olla parempi
- hyppynout: erinomainen :)
- metallinouto: erinomainen :)
- tunnari: sitten tehtiin hiukan virittelyjä ensin :) Ensinnäkin palkkasin Onnin aikaisemmista liikkeistä, jotta viretaso olisi riittävän rauhallinen tunnariin. Sitten matka tunnareille jätettiin hiukan lyhyemmäksi ja sitten Hilkka vei oman lisäksi vain kolme vierasta tunnaria. Kaikki tunnarit laitettiin hiekkakasojen taakse (ei alle) niin, että Onni ei suoraan nähnyt niitä. Ja nyt haistelutyö oli rauhallista! Ensin haisteli kaksi tunnaria, sitten otti oman suuhun määrätietoisesti, mutta tiputti sen, kun piti käydä vielä viimeinen haistelemassa. Sen jälkeen otti oman ja toi sen minulle, tiputti kyllä sen rumasti perusasennosta maahan, mutta ihan sama sille! Koska toi oman!! Eikä käyttänyt vääriä suussa. Vähänkö olin tyytyväinen! Sitten taas paljon palkkaa.
- kaukokäskyt: maasta seisomaan nousemisessa ei yhtään liikkumista, mutta sitten muissa senkin puolesta... Kokonaisuudessaan liikkumista koiran mitan verran. Eli lisää perusjumppaa näiden kanssa.

Kivat treenit! Ja toivoa on sen tunnarin kanssa :) Huomenna taas kokeilemaan sitä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti