tiistai 19. huhtikuuta 2016

ROP-pentu

Metka aloitti näyttelyuransa Vaasan KV näyttelystä su 17.4. Tämä kun oli meidän kotinäyttely ja Metka täytti sopivasti 7 kk eli pääsi ekaa kertaa pentuluokkaan. Kamppailu oli huimaa ja kovaa, pennuissa oli Metkan lisäksi nimittäin Metkan sisko Aiwa :)

Hieman, tai no paljonkin..., jännitin näyttelyä etukäteen, koska en tiennyt miten Metka toimii hälinässä. Onhan se ollut mukana Tonyn kisareissuilla eri halleissa, mutta tuollainen iso näyttely on aivan eri asia. Ääntä ja ihmeteltävää riittää. Matka autolta hallille kesti jo tovin, kun Metka halusi rauhassa katsella erikokoisia ja -näköisiä koiria. Hieman se taisi myös herättää hilpeyttä, kun yritin sitä hoputtaa vesitihkusta sisälle... Metka on vaan sen verran oman arvonsa tunteva, että häntähän ei noin vaan hoputella. Tulee sitten omaa vauhtia, kun ehtii katselulta eikä hänen arvoaansahan kiskota :) Sisälläkin piti alussa ihmetellä ja kävelimmekin muutaman lenkin ympäri hallia. Sen jälkeen kaikki olikin ok!

Kehässä Metka käveli jo kuin konkari, pontevaan tyyliinsä :) Ihanan reipas pentu! Tuomaria pussailtiin, ainut mikä mielestäni kaipaa treeniä on hampaiden katselu. Siis Metkahan antoi katsoa ne, mutta mielestäni se kaipaa vielä totusta ja treeniä. Pienellä treenillä tuostakin tulee taatusti rutiininomaisempi juttu Metkalla :)

Arvostelu:
"Bra huvud med små mörka ögön. Välplacerade örön, bra häls och kors ?? något för glad svans, bra kropp o vinklar, rör sig bra bak lite ostabil fram, bra päls."
ROP-pentu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti