lauantai 3. toukokuuta 2014

Ei tulosta :)

Tänään sitten kävimme Onnin kanssa kisaamme Ilmajoella tokossa. Ihan kiva reissu, ihana tuomari (Riikka Pulliainen), mutta ei tulosta tällä kertaa. Onnistumisiin olen todella tyytyväinen, mutta sitten tuli sen verran virheitä, että siinä se sitten oli. EVL:ssä kaikille koirille tuottivat vaikeuksia ruutu (mielestäni nauha oli niin vaalea vaaleaa hiekkakenttää vasten, että Onni ei sitä nähnyt) ja tunnari (suorituspaikka...). Liikkeet tehtiin kolmessa osassa, analyysit suoritusjärjestyksessä ja muutamasta jopa video!

Paikalla istuminen 0: valui maahan ennen kuin ehdin edes kehästä ulos... Pyrin pitämään viretilan ennen paikallaoloja alhaisena, mutta ehkä se oli sitten nyt liian alhainen.

Paikalla makaaminen 8: meni maahan vieruskaverin käskystä... Muuten hyvä ja rauhallinen.

Metallihyppy 9: pistevähennykset piippailusta ja huonosta perusasennosta.



Zeta 9,5: tuomari olisi tykännyt nopeammista jäävistä, mutta minä olin niihin erittäin tyytäväinen! Hei, kaikki vaihdot meni oikein ja seuraaminenkin oli hyvää!! :)



Ruutu 5: Lähti hyvin merkille (vaikka luulin, ettei nähnyt edes merkkiä), mutta ei sitten nähnyt ilmeisesti ruutua, kun kaarsi heti minua kohden. Stoppasin ja palasi ruutu-käskystä merkillä ja siitä käskyllä ruutuun hyvällä vauhdilla. Käskystä suoraan maahan erittäin etureunalle... Luulin, että liike meni jo nollille kaikista lisäkäskyistä, mutta onneksi ei :)



Kaket 5: liikkui koiranmitan eteenpäin. Kaikki vaihdot oikein ekalla käskyllä.



Tämän jälkeen sitten tauko.

Luoksetulo 6: seisominen valui todella pitkäksi... Maahanmeno ok.



Seuraaminen 7,5: pistevähennykset piippaamisesta, parista huonosta perusasennosta ja ohjaajan turhasta lisäkäskystä yhdessä käännöksessä (joo, en tiedä miksi se piti sanoa...). Tuomari kehui meidän juoksuosuutta :) Itsestä seuraaminen tuntui hyvältä ja kyllä se tuolla videollakin näyttää ihan kelvolliselta! :)



Ohjattu nouto 8,5: pistevähennykset ainakin kapulan tuonnin kaarroksesta (?) ts. Onni toi kapulan vinolla palautuslinjalla ja perusasento oli huono. Mutta mun mielestä oli makee merkki ja makee nouto! :)



Tunnari 0: tunnari tehtiin niin, että kapulat aseteltiin lähellä kehään sisääntuloa, jossa vieressä oli kapulalaatikoita ym., Onnihan oli menossa niille (luuli varmasti, että siellä on leluja ;))... Stoppasin ennen kuin ehti kehästä ulos ja annoin etsi-käskyn, mutta ei selkeästi nähnyt enää missä tunnarit on. Joten pyysin vaan tulemaan takaisin minun luokse, ettei tästä jää mitään ahistumisia ym. Onnille.

Kyllä mun pieni kilpuri oli taas ihana <3 Piippailua olisi saanut olla vähemmän, mutta kyllä Onni oli vaan niin mahtava! Kehääntulot, liikkeiden välit ja kehästä poistumiset menivät lisäksi hyvin, niitä ollaankin treenattu! Pisteitä yhteensä 183,5 ja ei siis tulosta. Tuomari sanoi nostavansa meille hattua (se terrieri...), mutta toivoi vähemmän ääntelyä jatkossa. No, jatkamme treeniä, seuraava koe on sitten 1.6.

4 kommenttia:

  1. Ja, vi tränar rally på tävlingsnivå och lydnad på skojnivå. Den hunden jag tävlar och tränar bor hos mina föräldrar, min egen är inte riktigt klar i huvudet än trots sina tre år men vi båda uppskattar träningsstunderna. Jag förstår av din blogg (av det som google translate översatte) att ni tävlar lydnad. Kul! Inte så ofta man möter aussies här på tävlingsbanorna men så premierar vår svenska rasklubb bara utställning, än så länge. (Hoppas du förstod, annars kan jag skriva på engelska)

    VastaaPoista
  2. Jag förstår svenska men det är inte alltid så lät att skriva :) Jag tävlar med Onni i högsta klassen av lydnad. Tony är redan pensionerat från lydnad men han gör rallylydnad som "pensionärgrej". Och min man tävlar i agility med Onni. Här i Finland finns inte så många aussier som går nånting annat än uttställningar. Jag själv tänker att man göra många grejer med aussier :) Men man måste ta det inte så allvarligt ;) Det kan vara jättekul!

    VastaaPoista