maanantai 14. huhtikuuta 2014

Kokeita, kokeita...

Olen varmasti jotenkin kieroutunut siinä, että treenimotivaation ylläpitämiseksi, minun pitää ilmoittautua kokeeseen. Joo, nyt on kyllä ilmoittauduttu urakalla ja suunnitelmia on vielä enemmän :D Ajattelin tänä vuonna kokeilla, että miltä tuo rally-toko oikein tuntuu ja nyt näyttää siltä, että lähistöllä löytyisi niitäkin kokeita. Nyt vaan pitäisi päättää, että minne kaikkialle sitä yrittää päästä. Noista kun ei tiedä, kuinka suosittuja ne ovat ja osallistujamäärät ovat rajattuja...

Eli ei kun pihalle treenaamaan! :)

1 kommentti:

  1. Jeee, hyvä te :). Mä kävin eilen Ringon kanssa hierojalla, joka sanoi, että "ethän kai aio enää tämän kanssa kisata, ethän?". Olinhan minä suunnitellut juhannuskisoja, mutta näyttää siltä, että lajinvaihto on edessä ihan aikuisten oikeasti. Hieroja sanoi, että "nyt sulla on ehjä koira vielä, mutta arvaa ottaako päähän, kun menette kisoihin ja sillä hajoaa ristari siellä. Sitten on edessä operaatio ja pitkä kuntoutus ja vain sen takia, että halusit vielä yhdet kisat yhdessä kisata". Oikeassahan tuo on :(. Pakko myöntää. BUUU.

    No, ehkä mekin aletaan sitten reenata jotain vallan muuta. Johonkin kisaamaan pitää vielä päästä :D. Aksassa tuota motivointia kun ei tarvinnut niin kovasti etsiä. Hmmm.
    t. Mari

    VastaaPoista