torstai 17. tammikuuta 2013

Tiistain tokot

Tiistaina oli taas meidän oman ryhmän treenit, erillistä vetäjää ei tällä kertaa ollut, mutta kyllä sitä silti saatiin treenattua :)

Onnin kanssa otettiin taas perussettiä (kun näitä ei voi kotona sisällä treenata!) eli ruutua ja luoksetuloa. Ensimmäinen ruutu tehtiin taas vinosta linjasta ja kaukaa. Ruudun vieressä oli joku lumikasa (joo, kasvarin katto ei ole täysin tiivis ;)), jota Onnin piti käydä ensin ihailemassa... Kutsuin se sieltä pois ja heti perään uusi lähetys. Tällä kertaa ruutu löytyi täydellisesti ja maahankin mentiin ekalla käskyllä, kun muistin sanoa sen heti perään :) Tämän perään otimme sitten evl:n malliin ruutua eli lähetin Onnia merkiltä ruutuun. Tällä kertaa laitoin pallon magneetiksi ruutuun ja sieltähän se ruutu löytyi heti. Ehkä nyt Onnilla syttyi pieni lamppu päässä, että ruutuun voi lähteä niinkin, että mamma on edessä. Ruudun jälkeen otettiin kerran luoksetulo, huonoja pysähdyksiä molemmat :( Tästä koira sitten tauolle ja vuoroon Tony.

Tony oli kyllä taas niin oma iloinen itsensä, että ei voi kuin hymyillä :) Tonyn kanssa otettin luoksetulon pysähdyksiä ensin estettä kiertämällä, sitten jääviä liikkeitä iloisesti kerran ja kun ne meni hyvin, niin niiden hinkkaaminen jätettiin siihen. Sitten vielä kisamatkalta luoksetulo, hitsi kun oli taas hienoja pysähdyksiä! Mitenhän nuo saisi onnistumaan kokeessakin. Viimeisenä vielä Tonyn kanssa kakeja. Hitaita maahanmenoja, mutta muuten hyviä, sehän on harvinaista, että Tony näissä liikkuisi eteenpäin.

Sitten taas Onnin vuoro. Ensin taidettiin ottaa yhden kerran käskytettynä hyppynouto puulla (kun oli sen verran kylmä), ensimmäinen kerta meni harakoille... Onni oli "muka" unohtanut, että mitä tässä tehtiinkään ja sitten kapulaakin piti poikkeuksellisesti haistella, kun se oli treenikaverin. Toisella kertaa tuli aikalailla täydellinen hyppynouto. Perusasento jäi hiukan huonoksi, mutta niiden hinkkailut otamme erikseen. Sitten uskaltauduin pitkästä aikaa kokeilemaan tunnaria, muita laitettiin sikin sokin maahan, oman lisähajustin syljellä ja apuri vei sen muiden sekaan. Itse jäin aika lähelle tunnareita, että sain pidettyä Onnin kierrokset alhaalla ja annoin vain Onnille luvan mennä kasalle (en siis käyttänyt käskyä). Onni teki tarkkaa haistelua aika pitkään (Onniksi siis se oli pitkä) ja otti sitten oman!! Vähänkö olin onnellinen :) Minulla meinasi iskeä ahneus ja olisin ottanut tämän uudestaan, mutta treenikaveri sai hillittyä, että "ei toistoja, kun se onnistui ekalla kerralla".

Tämän jälkeen yritimme vielä luoksetuloa, mutta yhtä huonoja pysähdyksiä tuli. Teimme myös tätä apurin kanssa niin, että treenikaveri jäi Onnin taakse ja oli siellä namien kanssa magneettina, mutta ei. Mamma oli kovempi magneetti :( Onni taisi pitää koko touhua vaan kivana juoksuleikkinä... Täytyy nyt kyllä miettiä, että miten jatkaisi noiden pysähdysten vahvistamista. Lyhyeltä matkalta ne menee vieä hyvin, mutta lisääpä sitten matkaa... Kai se pitäisi tehdä vaan paljon toistoja ja lisätä matkaa hiljalleen. Viimeisenä otettiin ryhmässä pari paikkamakuuta häirittynä. Ne meni Onnilla hienosti :)

Kisakalenteripohdinnat jatkuvat ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti