maanantai 20. elokuuta 2012

Tokon joukkuepiirinmestareita!

Lauantaina oli sitten ne meidän kennelpiirin tokon piirinmestaruuskisat. Meidän tuloksilla ei kyllä juhlita, mutta meidän joukkue oli kokonaisuudessaan niin hyvä, että piirinmestaruus tuli vuoden tauon jälkeen taas meille!! :) Hyvä me!

Voittajien on helppo hymyillä!
Sitten meidän suorituksiin ja koottuihin selityksiin...

Ensimmäinen oli vuorossa avoin luokka ja Tony sai kunnian aloittaa ensimmäisenä. Tuomarina Ralf Björklund, tulos AVO3 116,5 pisteellä.

Paikalla olo 9,5: takuuvarmaa kamaa :) Puolikas vähennys hitaasta maahanmenosta.

Seuraaminen 6,5: Tonyksi aika ok (vaikka pisteistä ei uskoisi).

Liikkeestä maahanmeno 8: pistevähennykset kai seuraamisesta??

Luoksetulo 5: ei ensimmäistä aiettakaan pysähtyä eli meni läpijuoksuksi...

Liikkeestä seisominen 8: pistevähennykset kai seuraamisesta??

Nouto 5: heh, tämä oli hupaisa :D Tony lähti luvan saatuaan vauhdilla hakemaan kapulaa, annoin uuden sivu-käskyn mun lähellä (meidän oma varmistus, kun huomasin, että nyt voi tulla häröilyä ;)). No, Tonypa tipautti kapulan minun oikealle sivulle. Minä sitten ajattelin ottaa sen maasta, ettei ala pöljäilee kapulan kanssa. No, Tonypa nappasi sen minun edestä maasta... ja lähti tulemaan sivulle, jossa sitten uudestaan tiputti kapulan maahan. Ja sitten kun minä yritin ottaa sitä maasta, niin Tony nappasi taas sen ennen minua :D Sitten yritin saada kapulan Tonyn suusta irti-käskyllä... No, Tony sitten ei meinannut millään irrottaa kapulasta :D Pienen väännön jälkeen sain kuitenkin kapulan itselle. Olin jo varma, että tästä ei voi tulla yhtään pistettä, mutta tuomari ihaili vaan sitä, että se ei purrut kapulaa! No joo, se oli poikkeuksellisesti ainoa, mitä Tony ei muistanut tehdä.

Kaukokäskyt 0: Ollaanpa sitten harjoiteltu seisomista... Tony nimittäin oli sitä mieltä, että muut istukoon, hän seisoo...

Hyppy 5: istahti maahan, mutta hyppäsi heti takaisin...

Kokonaisvaikutelma 8: tuomarista ei muuta kuin, että terriereillä oli tänään kyllä tiukka linja! Tony kyllä teki mun makuun ihan nätisti ja hyvällä motivaatiolla töitä. Turhia haukkumisia ei tullut kuin paikalla olon jälkeen eli sekin oli hyvä.

Sitten evl:n jälkeen oli vuorossa voittaja-luokka. Päivästä tuli erittäin kuuma, joka näkyi Onnissa parhaimman terän puuttumisena. Sinällään hyvä, koska Onni ei jaksanut piipata koko kokeen aikana. Näistä kahdesta kun saisi sen tasapainon, niin hyvin menisi... Jäätiin siis tällä(kin) kertaa ilman tulosta, pisteitä kertyi 135.

Paikalla olo 10: mun pieni :)

Seuraaminen 6: öö, alamäki jatkuu...

Liikkeestä istuminen 8: häröili seuraamisessa ja jäi jopa kerran seisomaan alkuvaiheessa seuraamista. Itse istuminen ok.

Luoksetulo 8: aika nätit pysähdykset (mun mielestä), kai ne olisi saanut olla napakammat tai jotain.

Ruutu 0: bongasi sivulla olleen tarvikelaatikon (puhuttiin tästä yhden kisailijan kanssa jo evl:n aikana ja toinen evl:n koirista lähti myös kohti sitä) ja lähti kohti sitä. Sain pysäytettyä ennen kehänauhaa, mutta ei lähtenyt enää kohti ruutua vaan tuli mun luokse.

Hyppynouto 7: muuten hyvä, mutta kolautteli vähän mennen tullen. Niin, koe oli nurmikentällä, kai se vaikutti Onnin ponnistuksiin.

Metallinouto 0: meidän bravuuri, mun moka :( Heitin kapulan jotenkin niin huonosti, että se nousi ensin korkealle ilmaan ja sitten kaartoi voimaakkaasti vasemmalle. Onni ei vaan nähnyt minne se meni ja päätti sitten lähteä kohti ruutua...

Tunnari 0: käytti ensi väärää suussa, mutta toi sitten oikean! Ehkä meillä on vielä toivoa...

Kaukokäskyt 0: Onnikin oli sitä mieltä, että muut istukoon ja makasi autuaasti maassa istumiset. Seisomaan kyllä nousi nätisti.

Kokonaisvaikutelma 7: ei anna oikeutusta Onnille, koska koira teki kuitenkin minun kanssa töitä, mitä nyt kuumuus vaivasi (mutta niin se vaivasi muitakin).

Videoita näistä ei tule jakoon. Lopuksi vielä pari kuvaa. Nyt pitäisi kerätä itselle treenimotivaatiota.

Suoritusten jälkeen
Seurakaveria paleli ;) Ks. kirjan nimi

2 kommenttia:

  1. voi kun ihana kisakertomus! Ehkä mekin saadaan tästä treeni-intoa. Olis niin kiva päästä tokokehään taas :D.
    Nauroin ääneen noita kaukojen kuvauksia XD. Ihanat! Intoa treeneihin ja onnea vielä mestaruudesta :)!

    VastaaPoista
  2. No, ei se aina tuntunut itsestä kivalta ;) Pojat oli ilmiselvästi sopinut kimpassa, että tänään ei tehdä istumisia kakeissa.

    Nyt pitäisi ehkä alkaa treenaaman enemmän ja pitää kisataukoa, jos malttaa...

    VastaaPoista